Blog

Благотворителен базар в подкрепа на деца с редки болести

by in Събития 09.06.2009
НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС
НА ХОРА С РЕДКИ БОЛЕСТИ
бул. Драган Цанков 59 вх. Ж ап. 6, София 1172
тел: 0888-323748 // факс: 02-9201144
e-mail: tomov@gaucherbg.org

Уважаеми приятели,

По случай Международния ден на детето (1-ви юни) пациентски асоциации от
Националния алианс на хора с редки болести организират благотворителен базар в град Пловдив с цел събиране на средства за подпомагане на деца, болни от муковисцидоза и наследствен ангиоедем.

Инициативата има за цел не само да се съберат средства за подпомагане и лечение на тези деца, но също така и да се насочи вниманието на обществото към тази група пациенти, които много често поради малкия си брой остават пренебрегвани, а техните проблеми нерешени.

В тази връзка смятаме, че Вашето съпричастие ще бъде незаменимо!

Каним Ви, да се присъедините към нас в това красиво и артистично изживяване, за да можете да отнесете със себе си частица благородство и да дарите надежда на този хубав празник.

Разпродажбата ще се състои на 1-ви юни от 9:00 до 20:00 часа в гр. Пловдив на площада до общината, а официалната програма започва в 16:00 часа.

Благотворителен базар – част III

Благотворителен базар – част IV

НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС НА ХОРА С РЕДКИ БОЛЕСТИ подкрепи финансово инициативата, за да започнем и осъществим това начинание.

Получихме подкрепа от:

Мария Капон – независим народен представител: http://mariacappone.eu/pdf/mariacappone.pdf
Красимир Ангелов – Зам. кмет на гр. Пловдив: http://www.plovdiv.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=202&Itemid=197
ОУ “Кирил и Методий” гр. Пловдив с програма; Национална гимназия по сценични изкуства гр. Пловдив; Национален Алианс за работа с доброволци, Български червен кръст (БЧК) ; ОУ “Алеко Константинов” Димитровград и ОДЗ “Слънце” Димитровград дариха предмети изработени от тях; Борянка – пациент с муковисцидоза дари скици и рисунки, правени от нея самата, бяха много хубави и уникални. Имаше хора, които донесоха предмети на място, за да се включат в инициативата.
Мими от Стара Загора пристигна сутринта с влака със синчето си Ники, който е само на 7 години, но даде блестящо интервю на журналистката от БНТ. Bim_bam, благодаря, че се отзова на поканата ни и дойде да заснемеш репортажа.
Благодаря на всички тях за подкрепата, доверието и съпричастността. Благодарение на всички, това събитие стана реалност, а на мен лично ми дава много сила и вяра, че нещата ще се променят и то към по-добро.

Събрахме 990лв. от продажбите, останаха малко неща. В кутията на БЧК, която беше запечатана и на другия ден отворихме в техния офис заедно с касиерката им.
Общата сума от 400.46 лв. ще бъде разделена между двете организации: Асоциация “Муковисцидоза” и Асоциация на пациентите с наследствен ангиоедем http://nae.saita.eu/category/bez-kategoriq
Оставихме втора кутия в Математическата гимназия в гр. Пловдив, която ще се преброи на 05.06.09г. в БЧК и ще пиша допълнително.

Надяваме се това да е началото и на други подобни инициативи, които да целят, както събиране на средства за болните, така и даване на гласност на нашите проблеми.

Благодарим на всички хора, които дойдоха на базара, подкрепиха ни, закупиха си предмети и ни вдъхнаха кураж.

The actual ventolin FDA approved albuterol in Could 1982.

In this case, it’d levitra pills supply a great outcome and give a person plenty associated with joy and happiness.

Individuals who do practical knowledge side effects are likewise buy propecia pleased to understand that these negative effects are very common at the beginning of treatment solution while your body is fine-tuning itself, and also typically disappear after having a couple weeks.