Blog

Любо Киров за пореден път „ДОБАВИ ЖИВОТ“

by in Събития 08.10.2016

За пореден път една от най-големите музикални звезди в България –Любо Киров засвидетелства своята подкрепа към децата и младите хора болни от муковисцидоза.

След като взе участие в късометражния филм, посветен на борбата с болестта на 65 рози и отправи в него своя призив към всички нас да протегнем ръка и добавим живот, днес той за поред път се включва в информационната кампания за изграждане на медицински център по муковисцидоза в България, за да може децата с това заболяване у нас да не губят живота си преди да са го започнали.На дългоочаквания концерт на Любо, в зала 1 на НДК ще бъдат раздавани информационни брошури, от които всеки ще може да научи повече за болестта, за кампанията „Протегни ръка! Добави живот!“ и затова как би могъл да направи дарениеи подкрепи изграждането на специализиран медицински център в България.

Благодарим на Любо, че продължава да бъде до нас и отново ще помогне на стотици децаи техните семейства,призивът им да достигне до хиляди хора с големи сърца!

На 9 юни 2016г. всички, които ще присъстват на този дългоочакван и уникален по рода си концерт ще успеят да изживеят нещо неповторимо и сетивата им ще се докоснат до красота, която може да бъде сътворена само от музиката на неповторимия Любо