Blog

Отчетно-изборно събрание 2019 г.

by in Актуално, За пациенти, Новини, Събития 06.03.2019

Скъпи, приятели, Асоциация Муковисцидоза Ви кани на ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ 2019 НА 30ти МАРТ в гр. София. Залата ще бъде предоставена от Александровска болница.

За да предвидим всички подробности около организацията, моля, тези от вас, които предвиждат да присъстват да попълнят настоящата анкета. Тя съдържа 4 въпроса и ще ви отнеме не повече от 2 минути. АНКЕТАТА Е ОТВОРЕНА ДО 15.03.2019. Последвайте линка, за да отворите анкетата: https://goo.gl/forms/uIR3idfIyNXUy95U2

Събранието ще ви даде възможност да изразите мнение; да дадете предложения за оптимизация на работата; да се включвате активно в дейността. Ще бъде прочетен доклад за всички изминали през последните 5 години дейности. Ще се радваме да се срещнем с активните от вас, които имат желание да се включат в работата на Асоциацията, за да постигнем ПРОМЯНАТА заедно.

Напомняме на всички присъстващи пациенти да спазват политиките по превенция на кръстосаните инфекции, качени на сайта ни; да дезинфекцират редовно ръцете си и да носят маска, подменена на всеки 2 ч. Асоциацията ще предостави всички нужни консумативи на място!

Очакваме Ви!