Blog

Шеста Национална конференция за редки болести и лекарства сираци

by in Събития 01.07.2015

Редките болести и лекарствата сираци се асоциират с персонализиран подход и иновации. Медицинските специалисти винаги се стремят да предоставят на пациентите си най-доброто решение, подкрепено от експертни знания и опит.
С напредването на науката, ние все повече разбираме за сложността на редките болести и специфичните нужди на хората с тези заболявания.
Имаме удоволствието да Ви поканим на Шеста Национална конференция за редки болести и лекарства сираци, която ще се проведе на 11-12 септември 2015 г. в Конгресния център на Новотел – Пловдив. Основна тема на събитието ще бъдат именно персонализираният подход и иновациите в областта на редките болести. Сесиите на конференцията ще обхванат актуални теми като експертните центрове и референтни мрежи, регистрите и епидемиологично наблюдение, оценката на здравни технологии за редки болести, персонализираните грижи за пациенти с редки болести.

Надяваме се на Вашата подкрепа и участие в Шеста Национална конференция за редки болести и лекарства сираци: http://conf2015.raredis.org/index.php

Проф. Румен Стефанов, дм

От името на Организационния комитет